Bridge kan også spilles fra din egen computer derhjemme. Der er mange steder på nettet, hvor der kan spilles bridge. I Vodskov Bridgeklub anbefaler vi Bridge Base Online (BBO). Er der medlemmer, som har behov for hjælp til at komme i gang, tilbyder klubben support. Hvis behov – kontakt en fra bestyrelsen.

Hvad er BBO

BBO er et forum på internettet for bridgespillere fra hele verden, i alle aldre og på alle niveauer.

Det er muligt at spille turneringer, både individuelle, par- og holdturneringer, meldetræne med sin makker, spille mod mennesker på den anden side af kloden, sågar mod robotter, og ikke mindst er det chancen for at følge de største danske mesterskaber og mest prestigefyldte udenlandske turneringer som EM, VM og de amerikanske mesterskaber.

Stort set hver aften er der chance for at se italienerne træne, og der er næsten altid danske topspillere, hvis man gerne vil kigge på dem. Alle “stjerner” er markeret med en stjerne, så derfor er det nemt at finde frem til dem.

Der er ligeledes skabt en BBO-applikation, så man kan se bridge fra sin mobiltelefon, hvis man fx er til et kedeligt møde.

Tjenesten er ganske gratis og åben for alle. Læs mere på www.bridgebase.com og få hjælp til at logge på og oprette en profil på disse sider.

God fornøjelse!