Bridge mandag er for bridgespillere, som har mulighed for at spille om eftermiddagen. Vi spiller i Vodskov Kultur-og Idrætscenter og spiller normalt fra 2. mandag i september til medio april. Der er ingen bridge i uge 42 og uge 8 samt fra medio december til primo januar.

Der er lagt megen vægt på det sociale – der skal være tid til hygge. Derfor spiller vi kun 24 spil fra kl. 13:30 til ca. 16:30. Efter 12 spil er der kaffepause, hvor cafeen byder på hjemmebag mm.

Vi spiller i styrkeopdelte rækker. Der spilles 4 turneringer pr. sæson, hvor der efter hver turnering er op- og nedrykning.

Efter hver turnering er der præmier til de to bedst placerede par – pt. vinpræmier.

Der spillers også om mesterpoint. Se mere om mesterpoint.

Har du brug for en substitut, opfordrer vi dig til selv at finde en afløser. Inspiration til hvem du kan ringe/maile til, kan du finde på Substitutter mandag. Finder du selv en substitut, vil vi gerne have vedkommende registreret på startlisten inden turneringen (det giver mindre stress).

Kan du ikke selv finde en substitut, kan du ringe/maile til Olav Væversted 2280 9316 eller Arne Juel Christensen 6126 2207.